Pioniers after work party’s slaan handen in mekaar

Jan Moons (links) en Ronny Vandenbergh.

Jan Moons (links) en Ronny Vandenbergh.

Seven2one en De Vesten After Work slaan de handen in mekaar voor een eenmalig event ten voordele van het goede doel. Donderdagavond 6 oktober organiseren deze pioniers van de Kempense after work party’s, samen met Lions Club Mol-Geel, een after work party op het Zilvermeer in Mol.

“Al geruime tijd hebben Jan van Seven2One en ik plannen om samen een bijzonder event te organiseren in de regio”, vertelt Ronny Vandenbergh, zaakvoerder van feest- en seminariecomplex De Vesten in Laakdal. “Ik ben zelf actief lid van Lions Club Mol-Geel, waarmee we jaarlijks in oktober de Dag van het Paard op het Zilvermeer organiseren. Dit jaar vindt het event plaats op zondag 9 oktober. De tent en faciliteiten die voor de Dag van het Paard worden gebouwd, kunnen perfect worden ingezet voor een bijkomend event. Een goede kans dus om onze plannen te verwezenlijken.”

2.000 bezoekers
Die plannen zijn een after work party met alles erop en eraan: dj’s, een optreden van Domino, foodtrucks,… “We richten ons tot dertigers en veertigers die na een dag hard werken sfeervol willen uitblazen”, verduidelijkt Jan Moons. “Er is plaats voor maximum 2.000 bezoekers. Met de organisatie van de after work party verhogen we de opbrengst van de Dag van het Paard, die integraal geschonken wordt aan sociale projecten in de regio.”