Gastheer PFL uit Beerse belooft vuurwerk op de komende Made in Kempen Live op donderdag 1 maart. “In de plaats van een toespraak waarin we ons voorstellen, doen we dat met een spectaculaire show”, kondigt gedelegeerd bestuurder Dominic De Gruyter aan.

Dat heb je natuurlijk wanneer je je B2B-event organiseert bij een specialist in licht, geluid en video. Die wil namelijk wat graag laten zien wat hij allemaal in huis heeft. En dat is heel wat.

Op tijd komen
“We bereiden een dynamische introshow voor van een 10-tal minuten”, zegt Dominic De Gruyter. “Die zal verschillende elementen omvatten: video, licht, rook, vuurwerk,… maar ook rustige en informerende beelden. Een show op tijdscode, zoals bij een internationale DJ die met zijn show in het Sportpaleis van start gaat, maar dan met een knipoog gebracht. We zochten naar een unieke manier om ons te introduceren.” Op tijd komen geldt dus meer dan ooit. Verwelkoming vanaf 16 uur, start om 16.45 uur.

Ook de rest van de inkleding wordt navenant. Samen met partners Plantrent (Beerse) en Rent a Lounge (Herentals) krijgt het interieur een flinke boost. En in de plaats van bordjes richting toilet en uitgang zullen dynamische ledpanels de weg wijzen.

Nog niet ingeschreven voor deze Made in Kempen Live op 1 maart? Dat kan nog tot en met maandag 26 februari. Via deze link.