Persoonlijke aanpak van Assur-Invest zorgt voor groei in Kempen en Antwerpen

Bij onafhankelijk verzekeringsmakelaar Assur-Invest uit Schilde waait sinds begin 2013 een nieuwe wind. Begin 2013 werd het kantoor overgenomen door Stefan Verlinden en Koen Van Elsen. Die openden naast het kantoor in Schilde een tweede kantoor in Oostmalle en plannen ook voor dit jaar een bijkomend kantoor om het dienstenaanbod verder te verankeren in Kempen en Antwerpen.

„ Wij zijn een onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Over de twee vestigingen heen werken twee zaakvoerders en een team van zes medewerkers. We denken mee over de juiste verzekeringen voor gezin en bedrijf en gaan op zoek naar geschikte polissen en scherpe tarieven. We groeien en daar is onze persoonlijke aanpak niet vreemd bij. Wij gaan nog echt langs bij de mensen thuis om alle dossiers op te volgen. Persoonlijk contact is erg belangrijk, en kost bij ons echt niet meer. Bij bedrijven gaan we een keer per jaar langs, bij particulieren maximaal om de drie jaar.”

Assur-Invest werkt momenteel aan een nieuwe website waar de bezoeker niet alleen alle informatie over het dienstenaanbod van het kantoor terugvindt. Klanten krijgen er via een unieke beveiligde login toegang tot hun verzekeringsdossiers en schadegevallen. Die kunnen ze niet alleen online via de website consulteren, maar ook via een app. Als alles loopt zoals gepland, kan het kantoor hier einde van dit semester mee uitpakken.