pelckmansVijver- en tuincentrum Pelckmans, met vestigingen in Turnhout, Rijkevorsel en Lommel, is opnieuw in de prijzen gevallen. Het behaalde de eerste plaats op de B3 Tuinmeubelwinkel Awards. Vorig jaar won het bedrijf ook al de verkiezing voor ‘De Beste Folder’.

Branchevereniging B3 organiseert voor zijn award mystery shoppings bij 3 finalisten per land. Klanten en relaties hadden hen via de sociale media als de beste aangewezen. Een vakjury van specialisten beoordeelde de resultaten van het onderzoek en prees de klantvriendelijkheid van het personeel en het ruime assortiment tuinmeubelen.

De B3-jury noteerde: “Wat is het hier enorm, zo groot! Zeer opvallend was de grote afdeling teakmeubelen. Er is een heel uitgebreid assortiment met onder andere de trendy collectie van Hartman, 4 Seasons Outdoor, Exotan, Gescova en een ruim keuze loungesets. Wij vinden dat door de zeer complete collectie en sfeervolle afdeling Pelckmans dit jaar de Award verdient als Beste Tuinmeubelwinkel 2016 van België en Luxemburg.”

Jef Pelckmans: “Voor elk terras bieden wij leuke tuinmeubelen. In ons gamma kun je kiezen uit o.a. aluminium, glas, graniet, teak. Klanten kunnen bij ons ook terecht voor allerlei accessoires.”