Peeter Tanktransport - Jef en Emiel Peeters okPeeters Tanktransport uit Arendonk is door het bestuur van Voka Kempen Oost verkozen tot winnaar van de LON-award Voka Kempen Oost 2014. Dit nieuws is bekendgemaakt op het Nieuwjaarsdiner bij Foets Verfijnde Keuken in Mol. Peeters Tanktransport dingt hierdoor op vrijdag 13 juni als eerste bedrijf mee naar de Prijs Ondernemen 2014.

De meer dan 160 aanwezigen op het Nieuwjaarsdiner van Voka Kempen Oost, het Lokale Netwerk van Voka – Kamer van Koophandel Kempen met bedrijven uit de regio Arendonk, Balen, Dessel, Mol en Retie, kregen de primeur. De winnaar Peeters Tanktransport is een groeiend transportbedrijf gespecialiseerd in het vervoer van ADR producten (gevaarlijke goederen). Het is dé strategische partner voor kleine, middelgrote en toonaangevende ondernemingen in de chemische sector. „We zijn echt vereerd door dit nieuws’, zeggen vader en zoon Emiel en Jef Peeters. ‘Deze award is een erkenning voor de inzet door de jaren heen. Ook wij zijn in 2008 getroffen door de crisis, maar met veel inzet en vooral hard werken zijn we wel kunnen blijven groeien. Als je dan door deze erkenning – gegeven door collega-ondernemers – merkt dat die inspanningen toch wel opgevallen zijn, dan doet dat echt deugd. En is dat zeker een stimulans om verder te doen.”

De LON-awards van Voka Kempen gaan naar ondernemingen die al jarenlang onafgebroken bijdragen aan de welvaart en het welzijn van onze regio. Vaste waarden, bedrijven die op en top Kempens ondernemerschap uitstralen. „Het zijn de LON-besturen zelf die een short-list opstellen van bedrijven uit hun regio die aan deze voorwaarden voldoen”, legt Jan Hendrickx, algemeen directeur van Voka uit. „Het zijn dus de ondernemers zelf die nomineren. Uit deze short-list van ondernemingen kiest onze professionele jury dan de winaar van de LON-award. De volgende weken zullen ook de vier overige LON’s hun winnaars bekend maken. In juni maken dan de vijf LON-winnaars onder elkaar uit wie uiteindelijk de Prijs Ondernemen 2014 in de wacht sleept.”