Justitia11-300x226De handelsrechtbank in Turnhout heeft vandaag Peeters Betratingswerken bvba, Kleiryt 52 in Merksplas, failliet verklaard. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Bij de onderneming waren nog 7 mensen aan de slag. De rechter stelde de curatoren Jean de Chaffoy en Luc Plessers aan om het faillissement af te handelen.

Ook Barver bvba, Winkelom 87 in Geel, is failliet. Het bedrijf vroeg zelf het faillissement aan. De vennootschap was actief in de reclamesector en had nog twee werknemers in dienst. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Vandaag viel ook het doek over Beyond Stone Comm.V., Chaamseweg 27 in Meerle, gespecialiseerd in het afwerken van wanden, bezettings- en schilderwerken. Ook vennoot Christiaan Van Roozum deelde in het faillissement. Curator: Patrick De Ferm.

Het verhuur- en verkoopbedrijf van licht en geluid Pulse Light & Sound bvba, Emiel Becquaertlaan 2 A/14 in Mol, werd failliet verklaard op aangifte. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Ook schilderwerken André Van Ballaer, Steenweg op Ravels 220 in Oud-Turnhout, vroeg zelf het faillissement aan. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Nog een zelfstandige in de bouw werd failliet verklaard. Luc Baeten, Oostmalsesteenweg 16 in Rijkevorsel, plaatste verlaagde plafonds en gipskarton. Curator: Katty Somers.

Sabine Scheyvaerts baatte aan Winkelomseheide 210 in Geel café ’t Pallieterke uit. Ze moet de deuren sluiten na een faling op aangifte. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

SSPC bvba, Bremheidelaan 4 in Turnhout, werd gedagvaard door schuldeisers. Het bedrijf voerde metaalwerken uit. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.