Pedico verhuisd naar historisch pand in Geel

Pedico winkelPedico, de schoenen- en lederwarenwinkel in Geel, is verhuisd van de Nieuwsstraat 88 naar 27. De zaak verkoopt zowel een dames-, heren- als kindercollectie en breidde niet alleen haar assortiment uit, maar vergrootte ook de winkelruimte aanzienlijk. 

De oppervlakte van de winkel, zo’n 1.150m2 is smaakvol en rustgevend ingericht. De natuurlijke lichtinval via de enorme patio achteraan in de winkel zorgt voor een ruimtelijk gevoel en overal kijk je uit op groen. De schoenen en tassen komen optimaal tot hun recht in het lichte, overwegend houten interieur met veel rustpunten en inspiratiehoeken .

De winkelruimte met o.a. een houten kinderhoek, werd ingericht door Robbrecht en Daem in samenwerking met architecten Murmuur uit Ronse. Deze laatsten volgden ook de verbouwingswerken van het gehele pand op. Bouw- en interieurbedrijf Beneens stond in voor de verbouwing, renovatie en inrichting van het pand. De verlichting, waaronder bijna 3 km ledverlichting in de etalagekasten, komt van bij Lichthuis in Mol