Park Motors levert 40e bedrijfswagen aan Salar, 100e bij rijscholen

salar-artDoe zaken met je buurman: sinds 2000 nam Salar al 40 wagens af bij bijna-buurman Peugeot Park Motors. Die lange termijn relatie leidt tot afstemming van prijs, wagenaanbod en service waar beide bedrijven zich goed bij voelen. Salar neemt de modellen 208 Allure en 5008 Active af, wagens die het merkimago van Salar ondersteunen en fiscaal gunstig zijn voor de medewerker dankzij hun lage CO2 uitstoot.

Die goede samenwerking leidt ook tot gezamenlijke groei. Het wagenpark van Salar heeft op korte tijd de sprong van 20 naar 40 wagens gemaakt. En ook voor dit jaar verwacht Salar een groei van 13% tot 15%, vooral wegens het aantrekken van nieuwe klanten

Sociaal secretariaat Salar uit Kasterlee is al 35 jaar specialist op het gebied van loonadministratie. In het uitgebreide dienstenpakket vinden we o.a. begeleiding bij loonoptimalisaties en van sociale controles en implementatie van flexibele arbeid… Salar mikt op KMO’s met maximaal 200 werknemers. Meer dan 2000 ondernemingen doen een beroep op Salar, waarvan 85% in de Kempen gevestigd zijn. Bij Salar werken 29 mensen.

Bij Peugeot Park Motors, dat in augustus haar 100ste wagen aan lokale rijscholen mocht uitleveren, zijn het ondertussen drukke tijden. Eind oktober verhuist de autodealer immers naar een volledig nieuw complex.