Overname in sector industriële batterijen

Logo EmrolEMROL (Malle) nam neemt de activiteiten van IBG Europe uit Arnhem over uit faillissement. IBG Europe was actief op vlak van industriële batterijen en laders. De bestaande klanten van IBG Europe kunnen er op rekenen dat alle onderhouds- en keuringsovereenkomsten aan dezelfde condities worden voortgezet.

Na de overname vorig jaar van B.A.T. uit Nijkerk, breidt EMROL haar activiteiten met deze overname nog verder uit. „Door deze schaalvergroting kunnen onze klanten beroep doen op een ruime voorraad batterijen en laders, een snelle interventie, passend advies en een uitgebreid servicenetwerk in heel de BeNeLux,” laat Stijn Van Craenendonck weten.

EMROL is een onafhankelijke verdeler van batterijen, laders, testers en toebehoren. „Sinds we onze deuren openden in 1981, is onze doelstelling steeds onveranderd gebleven: onze klanten de beste energieoplossing bieden voor welke toepassing dan ook. Het begrijpen van de toepassingen en eisen van onze klanten, en het ontwikkelen en aanbieden van de meest geschiktste oplossing zal ook in de verdere toekomst onze grote motivatie blijven.” EMROL stelt 30 medewerkers tewerk.