Oreon Properties is “ Regulated by RICS”

Oreon propertiesOreon Properties uit Herentals werd onlangs geaccrediteerd door RICS, een nieuwe code die een overkoepelend, internationaal kader biedt voor makelaars wereldwijd.

„In België zijn er tot op heden slechts enkele firma’s die deze internationale accreditatie bezitten. Daarnaast hebben we ook als tweede firma in België de Real Estate Agency & Brokerage Standards overgenomen”, laat Philippe Geudens weten.

„De accreditatie betekent dat wij voldoen aan de hoogste eisen van vakbekwaamheid en integriteit.  Wij zorgen ervoor dat de 12 hoofdreglementen van de RICS Real Estate Agency Code perfect worden uitgevoerd. Die hebben te maken met transparantie, vakbekwaamheid en toewijding en met duidelijke en betrouwbare communicatie naar o.a. onze opdrachtgevers.”

Oreon Properties houdt zich bezig met al wat te maken heeft met commercieel vastgoed. „Wij zijn gespecialiseerd in de makelaardij van bedrijfsvastgoed zoals kantoren, magazijnen en bedrijfspanden. Wij begeleiden onze klanten bij al hun vastgoedinvesteringen en vastgoedtransacties, en kunnen eveneens instaan voor vastgoedbeheer. Wij opereren vanuit Herentals en zijn actief in de provincies Antwerpen en Limburg.”

Het bedrijf levert ook aanverwante diensten zoals taxaties, stedenbouwkundig advies, bouwcoördinatie of beheer van gebouwen.