Mooi order voor GET bij ministerie financiën

GETGeneral Engineering & Technology (GET) uit Malle heeft een mooi order in de wacht gesleept bij het ministerie van Financiën. Het gaat om de levering van een systeem voor tijdsregistratie en toegangscontrole in het Brusselse North Galaxy complex.. De opdracht is minstens 800.000 euro waard. “Allicht nog belangrijker is die vaststelling dat het order verder kan uitgebreid worden tot de 200 vestingen van Financiën over het hele land”, zegt commercieel directeur Jean Panis.

GET is een expansief bedrijf dat binnen de Duitse groep Primion sterk presteert. GET is destijds als Kempens bedrijf opgezet door de familie D’Hooghe. In de verruiming van de activiteiten werden contacten gelegde met Primion die de familie D’Hooghe finaal uitkocht. Primion maakt ondertussen overigens zelf uit van een Spaanse groep.

“Wij zijn sterk gespecialiseerd in tijdsregistratie en toegangscontrole”, zegt Jean Panis. “Tijdsregistratie: dat houdt de automatisering van de verwerking van de werkuren in en het hele hr-gebeuren dat ermee gepaard gaat. Toegangscontrole is uiteraard vooral een beveiligingssysteem met camerabewaking en inbraakdetectie. Wij zijn er best fier op dat wij de openbare aanbesteding bij de FOD Financiën binnengehaald hebben.” GET heeft overigens eerder al een voet in huis gekregen bij FOD Economie en telt onder zijn klanten oa. Janssen Pharmaceutica, de stad Antwerpen en de OCMW’s van Antwerpen en Gent.

“Het loopt effectief goed” vult Praet nog aan. “In volle crisis hebben wij altijd positieve cijfers kunnen bijeenwerken. Wij stellen vandaag zo’n 110 mensen te werk. Wij kunnen altijd goede IT-mensen mee aan boord nemen.”

GET tekende in 2012 voor een omzet van pakweg 15 miljoen euro.