Opstart interieurbedrijf Biwood in Herentals

logo biwoodDe Belgische bouw- en interieurmarkt verwelkomt een nieuwe ambitieuze speler: Biwood, een bedrijf in Herentals dat totaaloplossingen biedt voor maatwerk in interieurs. “Op korte termijn wil Biwood gekend zijn als een betrouwbare partner voor totaalprojecten in interieurbouw voor het hogere segment. We willen dat doen door uit te blinken met vakmanschap in elke stap van het proces. In de ontwerpfase betekent dat creativiteit en originaliteit, optimaal advies over de materiaalkeuze en een samensmelting van functionaliteit met schoonheid. In de uitvoering staat vakmanschap voor een optimale bewerking en een nauwkeurige afwerking van de materialen. Ten slotte staan we garant voor duidelijke afspraken over budget, leverings- en plaatsingstermijnen.” al dus de zaakvoerder Christophe Suerickx, die bij de opstart ondersteund wordt door Peter Van Peborgh van het adviesbureau Galaxa uit Bevel. 

Biwood realiseert interieurprojecten op maat voor de particuliere en professionele markt. De onderneming maakt en renoveert keukens, badkamers, leefruimtes en plaatst ook houten vloeren, wanden, trappen en deuren. Daarnaast wil Biwood ook een partner zijn voor een moderne en stijlvolle inrichting van kantoren, horecazaken en winkels.
De Kempense onderneming realiseert elk interieurproject in eigen beheer, van ontwerp tot plaatsing. Zo gebeurt de productie van de onderdelen in Biwood’s eigen atelier dat binnenkort officieel zal openen.