Jos HeylenJos Heylen NV uit Hulshout is voor het tweede jaar op rij in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Schrijnwerk Awards. Het bedrijf won de onderscheiding in de categorie van Interieurbouw. De vakjury selecteerde het project uit enkele tientallen inzending en prees het omwille van het getoonde vakmanschap, een doorgedreven detaillering en de hoge afwerkingsgraad.

Het ingezonden project ging om een eigentijdse nieuwbouwwoning in de Antwerpse noordrand, ontworpen door Conix RDBM Architects. Het strakke ontwerp combineerde zuivere materialen en bij de uitvoering werd veel aandacht besteed aan de verdoken integratie van alle technieken.

Derde zege
Jos Heylen NV won eerder al een Schrijnwerk Award in 2009 en 2014. In 2013 werd het bedrijf tweede. “Met deze nieuwe overwinning bevestigen we onze ambitie om in de kopgroep van onz vakgebied te opereren”, zegt zaakvoerder en projectleider van het winnende project Jos Heylen.

De onderneming heeft 20 vaklui in dienst en realiseert uiteenlopende maatwerkinterieurs. Zaakvoerder Jos Heylen en zijn vrouw Carine De Ceuster staan al meer dan 30 jaar aan het roer. In totaal bestaat het familiebedrijf al meer dan 65 jaar.

De uitreiking van de awards vond plaats bij Kempa in Herentals en ze zijn een initiatief van Professional Media Group, uitgever van het vakblad Schrijnwerk.