Voor de 2de week op rij heeft de handelsrechtbank in Turnhout een lange lijst van faillissementen ingeleid. 15 waren het er vanmorgen.

Yedi Company bvba, Sint-Corneliusstraat 35 in Beerse, verzorgde sport- en recreatieonderwijs en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Katty Somers.

BEN-Woningen bvba, Diamantstraat 8/425 in Herentals, werd eveneens failliet verklaard op dagvaarding. Het bedrijf voerde diverse bouwwerkzaamheden uit. Curator: Steven Heylen.

Ook De Nachtegael nv, Puntstraat 7 in Olen, is failliet na dagvaarding. De nv stond in voor de uitbating van automatische spelen en handigheidsspelen + bowling. Navraag leerde dat het niet gaat om de uitbating van de Buulse Bowling, die op dit adres is gevestigd, maar de vennootschap boven een Limburgse bowling. Curator: Ludwig Peeters.

Nog na dagvaarding valt het doek over het bouwbedrijf Anno XYZ Algemene Bouwonderneming en Machinale Schrijnwerkerij bvba, Gasstraat 47 in Turnhout. Curator: Ronny Ceusters.

Freakall bvba, Diamantstraat 8/411 in Herentals, legde zich toe op de verkoop van tijd en ruimte voor publiciteit in diverse media. Na dagvaarding volgt het faillissement. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

De handel in eigen onroerend goed Stallion Investments bvba, Markgravenstraat 114 in Herentals, is failliet na dagvaarding. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

San Thomas bvba, Schutterstraat 31 in Arendonk, baatte een horecazaak uit, maar die moet de deuren sluiten na een dagvaarding tot faillissement. Curator: Wim Nysmans.

Heavy Duty Equipment bvba, Harmoniestraat 52/8 in Turnhout, verrichtte handelsbemiddeling in goederen en is failliet na dagvaarding. Curator: Ronny Ceusters.

Kuwo bvba, Molenstraat 47 in Vosselaar, was actief in de wegenbouw, tuinaanleg en –onderhoud. Na dagvaarding moet het bedrijf zijn activiteiten stopzetten. Curator: Katty Somers.

Nog na dagvaarding volgt het faillissement van Truck Trailer Company bvba, Riyadstraat 7A in Meer, een klein- en groothandel in motorvoertuigen. Curator: Mark Bruurs.

Chalet Plus bvba, Parklaan 22/7 in Turnhout, legde zich toe op handelsbemiddeling in meubelen, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren. Na dagvaarding volgde het faillissement. Curator: Benny Backx.

De organisator van evenementen Event Consult bvba, Gierleban 65 in Kasterlee, legde zelf de boeken neer. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Ook bouwbedrijf Comino Comm.V., Nieuwstraat 30 in Lille, is failliet op aangifte, zo ook vennoot Dominique Bruyndonckx. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Wim Van Grieken bvba, Heipad 2 in Mol, legde zich toe op taxi, personenvervoer en transport. Het bedrijf vroeg zelf de faling. Curator: Eef Stessens.

Tot slot is er het faillissement op aangifte van Villa Voetjes bvba, Postelarenweg 60 in Mol, een kleinhandel in schoenen. Curator: Eef Stessens.

Indienen van de schuldvordering voor 21 november 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzetting van ondernemingen.