Opnieuw een uitverkochte editie voor het Maatjesevent

maatjeseventHet Maatjesevent van Rotaryclub Mol heeft dit jaar opnieuw zijn populariteit bewezen. Ruim 900 netwerkers zakten af naar Het Kristallijn in Mol-Rauw, eigendom van Sibelco en één van de mooiste locaties in de Kempen, en daarmee was het evenement opnieuw uitverkocht. Het Maatjesevent was aan zijn 13de editie toe en combineert amusement en netwerken.

Op de avond zelf staken de leden van Rotaryclub Mol de handen uit de mouwen om alle gasten te bedienen. Zij werden hierin bijgestaan door tal van verenigingen die de voorbije jaren een beroep konden doen op financiële steun van Rotary. “Ook dit jaar zal de volledige opbrengst van de avond gaan naar onze goede doelen”, zegt voorzitter Hans Schoofs van Rotaryclub Mol. “Rotary International bond jaren geleden al de strijd aan tegen polio, een ziekte die nu mede dankzij Rotary wereldwijd bijna is uitgeroeid.”

30.000 euro
De precieze berekening moet nog worden gemaakt, maar wellicht gaat de opbrengst opnieuw naar de 30.000 euro zoals tijdens de voorgaande edities. Dat maakt dat er weinig veranderingen nodig zijn. “De succesformule heeft zich eens te meer bewezen, dus ik denk niet dat we daar veel aan moeten veranderen. Zeker tot onze 15de editie moeten we het op deze manier verder kunnen doen”, besluit Hans Schoofs.