open coffeeVanmorgen vond de laatste Open Coffee in het Officenter aan de Rubensstraat in Turnhout plaats. Vanaf 17 maart treedt filmcomplex Utopolis aan de Graatakker op als gastheer voor de maandelijkse netwerkevents.

“We waren al vaker te gast op de Open Coffee in Turnhout en zijn onder de indruk van de opkomst en van het idee om in de ochtend al te netwerken”, zegt Sofie De Beus, marketing & sales officer bij Utopolis. “Het eerste idee was om bij ons een Open Coffee on tour te organiseren, maar toen bleek dat er een nieuwe vaste locatie werd gezocht, zijn we direct mee in het verhaal gestapt.”

Gastheer Laurens Geukens (Group S) was op zoek naar een nieuwe locatie omdat de ruimte in het Officenter te beperkt is en om de bijeenkomsten een nieuwe schwung te geven. Aan plaatsgebrek zal er bij Utopolis alvast geen gebrek zijn. “We plannen de bijeenkomsten in onze receptieruimte op de eerste verdieping. Die biedt plaats aan 500 mensen, dus er is nog mogelijkheid tot groei”, legt De Beus uit. Met 450 parkeerplaatsen is er ook voldoende parking en bovendien is het filmcomplex makkelijk bereikbaar vanaf de Ring.

“We gaan ook cinemagerelateerde zaken toevoegen”, kondigt theater manager Bert Hermans aan. “Zoals een rondleiding geven en de deelnemers een blik achter de schermen gunnen.” De Open Coffee-bijeenkomsten in Turnhout blijven behouden op de 3de donderdag van de maand.