Open Coffee strijkt neer in kunstenhuis Zellien-Fabri

open coffeeOpen Coffee gaat opnieuw ‘on tour’. Vrijdag 27 november strijkt het laagdrempelige netwerkevent voor ondernemers neer in het voormalige pand van Zellien-Fabri in de Patersstraat in Turnhout. Dat doet tegenwoordig dienst als kunstenhuis. De bijeenkomst wordt gehost door Autobedrijf Deckx-Team en Hendrickx Feesten.

Elke donderdagochtend kan je ergens in de Kempen netwerken tijdens een Open Coffee: Lier, Turnhout, Herentals en Mol. Geregeld organiseren de initiatiefnemers een On Tour-editie op locatie bij een ondernemer. Het concept blijft onveranderd: een gratis netwerkevent van 8 tot 10 uur ’s morgens zodat je nog de rest van de dag hebt om je agenda af te werken.

Nieuwe Audi A4
De eerstvolgende Open Coffee On Tour is een unieke editie, want ze vindt plaats in een historisch pand, namelijk de vroegere locatie van Zellien-Fabri (Patersstraat 55) die al een hele tijd wordt ingepalmd door een groep kunstenaars. Gastheren zijn twee ondernemingen die al lang een vaste waarde zijn in de regio. Dankzij Autobedrijf Deckx-Team kan je die dag in première kennismaken met de nieuwe Audi A4, die ook te zien zal zijn op de Open Coffee. Tevens wil de Turnhoutse dealer graag een antwoord bieden op de vraag of we binnenkort allemaal elektrisch zullen rijden. Hendrickx Feesten zal ervoor zorgen dat je tijdens het netwerken niets te kort komt. Zij zullen zelfs zorgen voor een unieke ‘koffiebeleving’.

Het verdient aanbeveling om je op voorhand te registreren via www.open-coffees.be. Gewoon langskomen de ochtend zelf kan ook.