Het netwerkevent voor ondernemers Open Coffee gaat ook in 2017 opnieuw ‘on tour’. Dan wordt er afgeweken van de vaste locaties op donderdagochtend en ondernemers uitgenodigd bij een gastbedrijf. De eerste Open Coffee on tour van 2017 in de Kempen vindt plaats op dinsdag 17 januari bij Groep VDH in Herentals. De concessiehouder van Mercedes-Benz nam recent een nieuwe showroom in gebruik.

Het loont nog meer dan anders de moeite om naar de ‘on tour’ te gaan, want de gastheer schenkt een bijzonder arrangement voor 2 personen weg ter gelegenheid van het Autosalon. Je wordt uitgenodigd op de prestigieuze gala-avond ter gelegenheid van de opening en nadien overnacht je in het Hilton-hotel in Brussel. De winnaar wordt geloot onder de aanwezigen van de Open Coffee.

Zoals gebruikelijk staan voor de aanwezigen koffie en koffiekoeken klaar. In principe kan je vrij binnenlopen maar voor de organisatie is het fijn wanneer ze op voorhand een idee hebben van het aantal aanwezigen. Daarom wordt gevraagd om je op voorhand in te schrijven.

Gasthost voor 1 dag
De organisatie in Turnhout kondigt een nieuwigheid aan. Voortaan zal er elke maand een andere gasthost zijn. Die krijgt de kans om zijn bedrijf voor te stellen en ook het logo verschijnt op de uitnodiging. “We doen dit om de ondernemers nauwer te betrekken”, zegt Laurens Geukens van Group S, die het initiatief in Turnhout al jaren draagt. “De gastheer heeft de mogelijkheid om zijn netwerk extra uit te nodigen, wat de dynamiek van de bijeenkomst versterkt.” Wie kandidaat is om gasthost voor 1 dag te zijn, meldt zich op laurens.geukens@groups.be. Het is gratis. Utopolis Turnhout blijft de gastlocatie. De eerstvolgende Open Coffee in Turnhout vindt plaats op donderdag 19 januari van 8 tot 10 uur.