lsb blokhuttenOpen Coffee, de laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor ondernemers, gaat vreemd. Vrijdag 9 oktober is iedereen welkom voor een Open Coffee on Tour bij LSB Blokhutten in Dessel. Je maakt er niet alleen kennis met andere ondernemers maar ook met een dynamisch bedrijf.

LSB Blokhutten groeide als familiebedrijf uit tot een kwaliteitsreferentie voor houten maatwerk in tuinhuizen en blokhutten, carports en garages, poolhouses en terrasoverkappingen en pergola’s. Daarnaast maken ze in hun eigen schrijnwerkerij tuinschermen en -meubelen en verkopen ze alle soorten tuinhout aan doe-het-zelvers.

Twee peilers
Sinds de opstart in 1990 bouwde dit familiebedrijf zijn succes letterlijk en figuurlijk op twee stevige pijlers: betaalbaar maatwerk én houten constructies van topkwaliteit. Eigen plaatsingsteams staan garant voor een kwaliteitsvolle uitvoering volgens de regels van de kunst. Doe-het-zelvers krijgen een bouwpakket op maat samengesteld, aan huis geleverd en inclusief alle nodige bevestigingsmaterialen.

Aanpalend naast de moderne schrijnwerkerij is er de gloednieuwe showroom met blokhutten, tuinhuizen, carports, garages, poolhouses,… allemaal van eigen makelij.

Zaakvoerders Veerle Van Mechgelen en Bart Van Bijlen hebben vrijdag 9 oktober tussen 8 en 10 uur koffie en koffiekoeken klaar staan voor collega-ondernemers. Inschrijven via de site van Open Coffee. Wie pas in laatste instantie beslist, is ook welkom zonder reservatie. Locatie: Industriezone Stenehei, Zandbergen 109 in Dessel.