Open Coffee naar het bedrijvenpark

open coffeeOpen Coffee, de netwerkorganisatie die ook in de Kempen voor laagdrempelige en succesvolle bijeenkomsten zorgt, gaat op verplaatsing. Donderdag 11 juni van 8 tot 10 uur zijn alle ondernemers uit de streek uitgenodigd in het Bedrijvenpark Rauwelkoven in Geel voor een Open Coffee On Tour.

“Ik nam zelf deel aan zo’n Open Coffee en heb mezelf gepresenteerd als gastlocatie”, zegt gastheer Guy Cauwenberghs. “De deelnemers hebben die ochtend de gelegenheid om kennis te maken met vijf bedrijven.” Naast zijn eigen onderneming Multivastgoed zijn dat Multituin, Terra Energy, Ago Jobs & HR en Haeck Horeca Service. Deze laatste haalde onlangs het nieuws omdat zij het vroegere fornuis van Oud Sluis van sterrenchef Sergio Herman in de showroom hebben staan. Vin-Ange uit Mol, importeur van Franse en Spaanse wijnen en delicatessen, vergast de aanwezigen op proevertjes.

“We zijn blij dat we af en toe onze trouwe bezoekers een bedrijfsbezoek kunnen aanbieden en gingen graag in op het aanbod van Guy”, zegt Annick Bleyen, provinciaal coördinator van Open Coffee. Alle ondernemers zijn welkom en deelnemen is gratis. Via deze link kan je je aanmelden.