Open Coffee gaat ook van start in Heist o/d Berg

open coffee heistVanaf 22 september krijgt ook Heist-op-den-Berg zijn Open Coffee. Er komt een samenwerking met de regio Aarschot. Open Coffees zijn laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor ondernemers. “We willen ondernemers met elkaar in contact brengen in twee regio’s waar vandaag weinig of niet wordt genetwerkt”, zeggen de initiatiefnemers.

Het idee is ontstaan na de Open Coffee on Tour in de businessclub van KSK Heist van februari 2015. Jan Moons (commercieel manager KSK Heist), Clement Van der Auwera (‘t Rietlaer) en Laurens Geukens (Group S / Open Coffee Turnhout) kregen na het succes geregeld de vraag om dit event te herhalen. Nu is de kogel dus door de kerk en kan er elke vierde dinsdag van de maand ’s ochtends worden genetwerkt in de regio.

Wisselend systeem
Op 22 september wordt er gestart in Heist. Een maand later vindt de bijeenkomst plaats in Aarschot en zo wordt er elke maand gewisseld. De locatie in Heist is de F&S Lounge van KSK Heist (de businesslounge), in Aarschot (Rillaar) word je verwacht in ’t Rietlaer (nu nog bekend als Schuttersveste). De host voor Heist is Jan Moons, commercieel manager bij KSK Heist. In Aarschot gaat het om Sandra Dehond, die de uitbating van ’t Rietlaer voor haar rekening zal nemen.

Op www.opencoffees.be vind je het volledige aanbod in Vlaanderen.