Open Coffee Geel, het maandelijks netwerkevent in het voetbalstadion van ASV Geel, speelt deze week op verplaatsing. Donderdagmorgen wordt verzamelen geblazen bij Domein De Vesten in Laakdal tijdens een Open Coffee on tour. Bij die gelegenheid wordt ook een nieuwe auto voorgesteld.

Open Coffee Geel ging ruim een jaar geleden van start. De gratis bijeenkomsten voor netwerkende ondernemers vinden elke 2de donderdag van de maand plaats.

Gemiddeld 70 deelnemers
“We hebben intussen een gemiddeld bezoekersaantal van 70 deelnemers en een zekerheid dat er maandelijks nieuwe mensen de stap zetten om te komen netwerken”, zegt mede-initiatiefnemer Koen Peeters, business development manager bij Acerta. Naast Acerta zijn er nog enkele andere bedrijven die de bijeenkomsten hosten zoals Belisol en Integras. Vanaf september komt daar Digiconsult bij, dat documentoplossingen biedt op het vlak van print, scan en kopie.

Het netwerkevent van donderdagmorgen 8 juni loopt in samenwerking met BNI Midden Kempen en Opel Garage Willemoons uit Laakdal. Deze laatste zal er het nieuwe model Opel Insignia voorstellen. Ondernemers zijn welkom in Domein De Vesten van 8.15 tot 10.15 uur.