Oostvogels Logistics bouwde zes nieuwe silo's

Oostvogels Logistics heeft zes nieuwe silo’s laten bouwen op zijn bedrijfsterrein in Meer. Ze werden geleverd door M.I.T. uit Rijkevorsel. Het park is vandaag uitgebreid tot in totaal 24 opslagtanks. “Wij verzorgen de logistiek van onze klanten”, zegt Frank Oostvogels. “Het gaat dan vooral om de tijdelijke opslag van producten.”

Oostvogels Logistics werkt vanuit Meer en het Nederlandse Breda. “Wij zijn vooral aan de slag voor chemiebedrijven. 30% van ons zakencijfer zit in de petrochemie. Wij hebben grote klanten zoals Total Fina. Wij verzorgen voor hen de overslag van hun producten in de haven tot de opslag ervan in onze eigen loodsen en silo’s. Neen geen vervoer. Daar zorgen onze klanten zelf voor. Maar we werken ook heel veel voor de voedingsindustrie.”

Het gaat vandaag echt niet zo makkelijk. De markt stelt strenge eisen. Vooral op het vlak van hygiëne wanneer het om voedingsproducten gaat. “Maar wij zijn heel actief. Wij kijken uit, investeren in de toekomst. Zoals met ons project voor zes nieuw

Verwant en interessant: