Ooms IJzerwaren opent exclusieve bevestigingshall

oomsOoms IJzerwaren uit Balen heeft sinds begin deze maand een volledige extra winkelruimte ingericht met bevestigingsartikels: een PGB shop-in-shop met bevestigingsmaterialen, exclusief voor Kempen en Limburg.

“Ooms IJzerwaren wil haar klanten een zo groot mogelijk assortiment aanbieden aan de scherpste prijzen en uiteraard van de beste kwaliteit. Onze grootste troef is dat onze klanten bij ons terecht kunnen voor zowel één schroefje, een doosje van 200 stuks of een gans pallet”, zegt Dirk Ooms, zaakvoerder.

Ooms IJzerwaren houdt op 18 en 19 oktober opendeurdagen waarbij de klanten de mogelijkheid hebben om zelf het volledige assortiment te ontdekken en zo nieuwe oplossingen te treffen. Bovendien staat op de parking een grote verwarmde tent waar een 40-tal standhouders hun producten voorstellen, voornamelijk machinemerken, gereedschappen en veiligheidskledij, en dit aan bijzondere actieprijzen met grote kortingen.

Ooms IJzerwaren heeft vestigingen in Balen en Tessenderlo  en biedt een totaalgamma aan gereedschappen en machines voor zowel de professionele vakman als voor de doe-het-zelver.