Vlnr: Sam Daems, Sonia Breugelmans,  Leo Segers, Johnny Segers, Wendy Geentjens en Ronny Van Broekhoven.

Vlnr: Sam Daems, Sonia Breugelmans, Leo Segers, Johnny Segers, Wendy Geentjens en Ronny Van Broekhoven.

Het Lokaal Ondernemers Netwerk van Voka Kempen Oost draagt Segers Interieur uit Retie voor als zijn kandidaat voor de Prijs Ondernemen 2016 van Voka Kempen. Het bedrijf won alvast de LON Award 2016. Voorzitter Sam Daems mocht de trofee overhandigen.

Segers Interieur is na 35 jaar hard werken uitgegroeid tot één van de toonaangevende interieurzaken in de regio. “Vader Leo Segers ging in 1978 op 21-jarige leeftijd van start met een eenmanszaak”, zegt voorzitter Sam Daems. “Vandaag – na flink wat investeringen en uitbreidingen – telt het familiebedrijf een dertigtal medewerkers, waaronder Leo zijn zonen Johnny en Kris. Bij Segers Interieur gaan ze geen enkele uitdaging uit de weg om de dromen van hun klanten te realiseren en investeren ze voortdurend in de nieuwste technologieën. De passie voor de zaak is voelbaar in heel het bedrijf.”

Waardering voor hard werken
“We zijn enorm blij met deze award”, vertelt Leo Segers. “Vooral de waardering na al die jaren hard werken, doet heel veel deugd. We zijn de jongste jaren – eigenlijk sinds mijn zonen mee in het management stapten – als team én als bedrijf enorm gegroeid. Dat is de verdienste van de hele ploeg en daar staan we zelden bij stil. De erkenning – gegeven door collega-ondernemers – zorgt ervoor dat we dat vandaag wel doen. En zo’n award zorgt natuurlijk ook voor een extra stimulans. We willen met Segers Interieur voortdurend blijven vernieuwen en ontwerpen maken die in de smaak vallen. Deze LON-award bewijst dat onze aanpak loont en geeft ons extra drive voor de toekomst.”

In juni maken de LON-winnaars onder elkaar uit wie de Prijs Ondernemen 2016 van Voka Kempen mee naar huis mag nemen.