Ontdek businessopportuniteiten op beurs Ondernemen in Vlaanderen

ondernemeninvlaanderenOp 23 oktober vindt in Flanders Expo in Gent de beurs Ondernemen in Vlaanderen plaats. Tijdens de beurs zullen meer dan 30 conferenties en workshops gegeven worden rond verschillende thema’s, zoals nieuwe fiscale regels, starters, ondernemen in crisis (met succesverhalen van ondernemers die succesvol gegroeid zijn tijdens de crisis), bedrijfsoverdracht, financierings- en subsidiemogelijkheden.

Ook het Agentschap Ondernemen organiseert er verschillende informatie-sessies rond o.a. overheidsfinanciering, de KMO-Portefeuille en andere steunmaatregelen.

Adviescafé Bedrijfsoverdracht
Dit jaar is er ook een Adviescafé voor bedrijfsoverdracht waar geïnteresseerden in een losse sfeer aanschuiven voor een vrijblijvend verkennend gesprek met een adviseur of coach.

Zitdag financiering
Als u als oprichter, zaakvoerder of bedrijfsleider op zoek bent naar financiële middelen om op te starten, te investeren of om te groeien en u krijgt met bankfinanciering alleen uw financieringsbehoefte niet rond, dan kan de Zitdag financiering interessant zijn.

Groeien in het buitenland: knoeien of bloeien?
Ondernemers en experts zoals Willy Naessens, Rik De Nolf, Daniël Termont en Luc De Haes delen in een panelgesprek hun ervaringen en inzichten m.b.t. opportuniteiten en knelpunten bij groei door overnames en internationale groei.

Alle details en gratis inschrijven voor de beurs kan via www.ondernemeninvlaanderen.be.