Onlinewerkrooster uit Balen, de start-up van Bert Neels en Nick Geys, heeft een adviesraad geïnstalleerd met daarin enkele prominente namen. Het gaat om Dirk Gypen (Resengo), Ben Greeven (Thalento) en Thierry Canetta (Ellis Gourmet Burger). Die moeten het bedrijf helpen om internationaal te gaan.

De 2 oprichters bouwden na hun it-studies verder aan een platform dat de planning in horecazaken automatiseert en vereenvoudigt. Na de start begin 2017 digitaliseert het bedrijf momenteel de personeelsplanning van meer dan 300 zaken. Daarnaast automatiseert het dimona-aangiftes en biedt het eenvoudige tijdsregistratie aan, gekoppeld met de meeste sociale secretariaten in België.

Vanaf 2019
“We hebben hard gewerkt aan standaardisatie om ons klaar te maken voor een internationalisatie”, vertelt co-founder Nick Geys. “We richtten nu een adviesraad op met ondernemers die ons daarbij kunnen helpen in functie van een eerste buitenland in 2019.”

Dirk Gypen richtte Resengo op, een reserveringsysteem in de horeca met meer dan 1.700 klanten. “Met een maandelijkse groei van meer dan 80 nieuwe klanten zijn we blij dat we kunnen samenwerken met deze Antwerpse topper. Hij brengt zijn expertise in rond de ontwikkeling voor en verkoop aan onze gemeenschappelijke sector, de horeca”, aldus Nick Geys. Ben Greeven is de CEO en oprichter van Thalento en de co-founder van HR Tech Valley. Thierry Canetta bouwde in 6 jaar tijd Ellis Gourmet Burger uit naar een keten met 22 zaken in België, Nederland en Frankrijk. De hamburgerketen is trouwens een klant van Onlinewerkrooster.

De start-up heeft intussen 5 mensen in dienst en er zijn nog 2 vacatures. Naast horeca komen er tegenwoordig ook heel wat klanten uit de retail bij.