Ondernemers die hun maatjes eens van een andere kant zien

Rotary MolOp 23 mei organiseert Rotary Mol de 11de editie van haar ‚maatjesevent’. In het oogverblindende kader van ‚het Kristallijn’ wordt een diner georganiseerd ten voordele van heel wat goede doelen die Rotary Mol ondersteunt. Bedrijven, organisaties, ondernemers, vrije beroepen en sympathisanten kunnen kaarten kopen en op die manier niet alleen netwerken in aangenaam gezelschap in een informeel kader, maar ook bijdragen tot het goede doel.

Deze Kempense ondernemers zijn al jaren vaste waarden:

Andre Dillen (Dillen  Bouwteam NV)
„ Een gezellige avond  waar we onze  “maatjes“ eens  van een andere kant zien. Lekker eten, fijne babbel en bubbels, en dat allemaal voor het goede doel!”

Marc Bienstman (B&L)
„Een netwerkevent in de mooiste omgeving, schitterende catering, het juiste netwerkpubliek en de opbrengsten gaan naar goede doelen, wat wil je nog meer? Eindelijk een netwerk event wat de moeite waard is.”

Yves Lannoy (Yves Lannoy Ballooning)
„Een netwerkavond waarvan je in de wolken zal zijn… Als ballonvaarder weet ik waarover ik het heb.”

Peter Van Herck (Elektrotechniek Vanherck)
„De maatjes: een van die uitzonderlijke avonden waar je gewoon moet zijn. In een ongedwongen sfeer kan je netwerken op de mooiste locatie van Mol. Een avond die je niet wil missen, de afwezigen hebben dus ongelijk.”

Marijke Beel (Beel & co)
„Ik werk graag mee aan de Maatjes omdat ik mijn kennis en netwerk mee schaar achter goede doelen.”

Alle details en kaarten via maatjesmol@gmail.com of  op de Facebookpagina.

Rotary is een wereldwijde vereniging van mannen en vrouwen: ondernemers, vrije beroepen of met leidinggevende functies in diverse bedrijven en instellingen. Heel veel aandacht gaat uit naar de begeleiding van jonge mensen om hen op weg te helpen zodat zij later op hun beurt een verantwoordelijke taak in de maatschappij of economie kunnen opnemen.

Zo richt Rotary Mol i.s.m. CLB en OCMW reeds enkel jaren huiswerkbegeleiding in voor kinderen uit kansarme gezinnen zodat ook zij met meer slaagkansen hun leertraject kunnen aanvatten. Rotary-leden begeleiden ook de deelnemers aan een mini-onderneming. In diverse internationale uitwisselingen en vakantieprogramma’s kunnen jongeren op diverse vlakken hun grenzen verleggen en ervaringen opdoen. Rotary stelt beurzen ter beschikking van uitmuntende studenten die een master na master willen behalen in het buitenland. Mensen met enkele jaren beroepservaring worden gedurende drie maanden door Rotary-leden begeleid in intensieve trainingsprogramma’s wereldwijd.