Pat Van Roey, general manager van de Van Roey ICT Group, en atleet Marc Herremans hebben er een tocht met de handbike opzitten in en rond Turnhout. Daarmee vestigden ze de aandacht op een aantal initiatieven ter ondersteuning van de vzw To Walk Again.

VanRoey.be bestaat dit jaar 25 jaar en ter gelegenheid daarvan zullen 25 medewerkers op 22 en 23 september samen 7 marathons lopen, fietsen en handbiken ten voordele van To Walk Again. Op die manier willen ze 5.000 euro verzamelen voor deze vereniging, die zich inzet voor sport en beweging voor mensen met een fysieke beperking.

Superidee
Tegelijk zetten alle medewerkers hun schouders mee onder het initiatief Quiz To walk Again op 7 september in de Sint-Jozef School (Kogeka) in Geel. Pat Van Roey: “We hebben niet alleen veel sporters aan boord maar ook heel wat quizzers. Een superidee van hen om zelf een quiz op te zetten voor onze klanten, leveranciers en fans van To Walk Again. Ze hebben me gegarandeerd dat de quizvragen heel divers en voor iedereen toegankelijk zullen zijn.”

Marc Herremans: “Toen ik hoorde van dit initiatief van 1 van onze partners, was ik meteen enthousiast. Een originele manier om iedereen bij To Walk Again te betrekken.”

Om de vragen te stellen worden enkele BV’s opgetrommeld: Wout Van Aert, Marc Herremans, Hans Bourlon, Gert Verhulst, Wouter Torfs en Patrick Van Gompel.