Caroline Van den Berghe (One two Assist) en Katty Proost (Mex United) hebben het bestuur van Ondernemend Beerse vervoegd. Daarmee treden de eerste 2 vrouwen toe. De organisatie wil netwerking tot stand brengen tussen de ondernemers van Beerse en deelgemeente Vlimmeren.

Ondernemend Beerse werd vorig jaar opgericht ter gelegenheid van het netwerkevent Bijzonder Ondernemend Beerse in de nieuwbouw van PFL. Opvallend: het bestuur van de nieuwe organisatie bestond uit een exclusief mannelijk gezelschap.

“Bij die gelegenheid hebben Caroline en Katty zich gemeld om het bestuur te vervoegen”, vertelt voorzitter Dominic De Gruyter, tegelijk CEO van PFL. “We hebben hen met open armen verwelkomd omdat we voorstander zijn van diversiteit in de bestuurskamer.”

Ondernemerscafé
Maandagavond 23 april organiseert Ondernemend Beerse zijn eerste Ondernemerscafé. Dat vindt plaats in Kaffee ’t VerTier aan de Antwerpseweg in Vlimmeren. Het bestuur trakteert met een gratis vat en de cafébaas met hapjes. “De bedoeling hiervan is om laagdrempelig mensen bij mekaar te hebben, zonder inkom te vragen, zonder een spreker ook, en samen een goede pint te pakken om op die manier mekaar beter te leren kennen”, besluit Dominic De Gruyter.

Toeval of niet, maar de 2 vrouwelijke nieuwkomers in het bestuur zijn die dag en de dag erna jarig. Dus krijgt de bijeenkomst ook nog een feestelijke tint.