OMD Glaswerken schakelt over naar nieuwe energiebesparende beglazingen

OMD Glaswerken uit Herentals pakt uit met twee nieuwe soorten superisolerende beglazingen. Thermobel Top (1.1) en Thermobel Advanced (1.0) zijn zachte energiebesparende coatings.  De twee soorten superisolerende beglazingen kunnen zowel toegepast worden in nieuwbouw- als in renovatieprojecten. Thermobel Top (1.1)  isoleert maar liefst 60% beter dan traditionele dubbele beglazing. Met een hoge lichtdoorlaat biedt de coating een uitstekend visueel comfort waardoor het daglicht alle kansen krijgt. Tegelijk creëert de beglazing gratis zonnewarmte.

De andere nieuwe low-E coating, Thermobel Advanced (1.0)  is een superisolerende hoogrendementsbeglazing die nog beter presteert, nog beter isoleert en nog meer licht doorlaat. “Door de optimale prestaties van deze nieuwe coatings worden in nieuwe orders de vorige coatingversies sinds deze maand automatisch vervangen”, zegt Eric Tegenbos van OMD Glaswerken. Daarmee anticipeert de Herentalse glasspecialist op de strengere energienormen.

OMD Glaswerken plaatst alle soorten beglazingen voor de industrie en particuliere bouw, zowel voor binnen- als buitentoepassingen. Door de jaren heen is het familiebedrijf uitgegroeid tot een hoofdrolspeler in de glassector in en ver buiten de Kempen.

OMD Glaswerken tekent ook present op Made in Kempen Live op 13 maart. Samen met Gert Lathouwers van het Herentalse communicatiebureau WIZZ Communicatiemakers doet OMD Glaswerken de totaalpak van hun marketingplan uit de doeken.