Fietsenwinkel Olcay uit Vosselaar heeft PeeVee Elektrobikes uit Beerse overgenomen. De winkel in Beerse is intussen gesloten en wordt omgevormd tot een pop-up showroom. “We willen ons concept verder uitrollen in de omgeving”, zegt zaakvoerder Olivier Van Gool.

Van Gool ging in januari 2016 van start met fietsenzaak Olcay en biedt een breed assortiment: van kinder- tot racefiets, inclusief elektrische fietsen. “Ons belangrijkste merk is Giant”, zegt de zaakvoerder, die enkele maanden geleden met Boudewyn Bonroy een eerste medewerker in dienst nam. “We benadrukken de huiselijke sfeer in onze zaak en focussen op service. Op een jaar tijd mochten we meer dan 500 klanten verwelkomen die ofwel een fiets kwamen kopen of langskwamen voor een herstelling.”

Pop-up
De etalage in Beerse zal omgetoverd worden tot een onbemande pop-up showroom waar mensen inspiratie kunnen opdoen voor hun volgende fietsaankoop. “Deze overname past perfect in ons groeiplan, dat we vorig jaar bij de opstart hebben vastgelegd. We zijn zeer trots met deze volgende stap en blij om de klanten van PeeVee Elektrobikes verder te helpen.”