Zaakvoerder Gert De Neve van Octopus Carwash aan Hemeldonk in Herentals blijft investeren. Deze week opende hij een selfcarwash met 5 boxen, waaronder een extra grote voor bestelwagens en mobilhomes. Tegelijk kwamen er 4 stofzuigerplaatsen bij.

In 2011 werd de volledige wasstraat vernieuwd. Met zijn 60m behoort die tot de grotere uit de streek. Afgelopen voorjaar werd het aanpalende pand verbouwd en geopend onder de naam Clean4You, waar het interieur van wagens wordt gereinigd. En nu is er de selfcarwash.

“Er zijn nog altijd mensen die zelf hun wagen willen poetsen”, legt Gert De Neve uit. “Of hun fiets, mountainbike of motor. Ze kunnen daarvoor terecht in onze nieuwe selfcarwash, die 24 uur op 24 open is.”

Speciaal voor grote voertuigen
Bijzonder is de aparte box van 11mx7m voor bestelwagens en motorhomes waar voertuigen tot 3,5m hoog kunnen worden gepoetst. “Daarmee zijn we in de streek vrij uniek”, aldus nog de zaakvoerder. “Ook met de andere boxen, die een grote verscheidenheid aan programma’s hebben.” De 4 stofzuigerplaatsen bij de selfcarwash zijn in tegenstelling tot die bij de wasstraat wel betalend.

Carwash Octopus, die tot de grotere in de Kempen behoort, stelt 4 mensen te werk.