Op haar eerste zitting van november 2017 heeft de handelsrechtbank in Turnhout 8 faillissementen uitgesproken.

Het adviesbureau op het vlak van PR en communicatie Daco Comm.V, Noormannenstraat 10 in Leuven (vroeger Koning Boudewijnlaan 16 in Olen), werd gedagvaard door schuldeisers. Ook vennoot Thirada Saensil deelt in de faling. Curator: Ludwig Peeters.

Colordiam bvba, Vispluk 58 in Vorselaar, was gespecialiseerd in handelsbemiddeling en werd eveneens gedagvaard. Curator: Katty Somers.

De groothandel in veevoeders Tanielle Trading Co Comm.V, Bolk 42 in Vosselaar, moet zijn activiteiten staken na een faillissement op dagvaarding. Curator: Katty Somers.

Brahim Lachgar, Diestsebaan 33 in Herselt, baatte café-bar Bergomhof uit en vroeg zelf het faillissement aan. Curatoren: Jacques Arnauts-Smeets en Gunther Peeters.

Sandra Paesen, Steegstraat 75 in Balen, was dan weer de uitbaatster van een tankstation en shop. Ze legde zelf de boeken neer. Curator: Eef Stessens.

Urgentiearts Dr. Devriendt Bart BV bvba, Uilenberg 7 in Herenthout, stapte naar de rechtbank om het faillissement aan te vragen. Curator: Paul Van Rompaey.

Adna bvba, Esdoornstraat 60 in Balen, was actief in bemiddeling inzake verzekeringen. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Kythashi bvba, Wateringstraat 70 in Mol, runde een naaiatelier en een horecazaak. De onderneming stapte zelf naar de rechter om de faling aan te vragen. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Indienen van de schuldvordering voor 5 december 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.