Novare erkend door 16de sectorfonds

NovareDe opleidings- en begeleidingsorganisatie Novare is erkend als opleidingscentrum door fvb-ffc constructiv, het opleidingsfonds van de bouwsector. Het is daarmee het 16de sectorfonds dat een samenwerking aangaat met Novare. Concreet houdt dit in dat bedrijven en arbeiders uit de bouwsector vanaf nu kunnen genieten van een aantal financiële voordelen wanneer ze een training van Novare volgen.

Zowel leidinggevenden als medewerkers kunnen bij Novare een opleiding volgen rond zeer uiteenlopende thema’s.  Zo is Novare gespecialiseerd in opleidingen rond leidinggeven en communicatievaardigheden, maar ook topics als ‘omgaan met veranderingen’ en ‘omgaan met diversiteit’ behoren tot het opleidingsaanbod.

“Wij zijn zeer blij met deze erkenning”, aldus zaakvoerder Jan Dijkmans. “Momenteel zijn we vooral actief in sectoren als de voedings- en de metaalsector, maar na enkele succesverhalen bij verschillende bouwbedrijven, hopen we met deze erkenning ons aanbod in deze sector te doen groeien.

Novare is een no-nonsense opleidings- en begeleidingsorganisatie die zich toespitst op training, coaching en begeleiding op de werkplek.