NORDEX toont kunnen op HorecaExpo

nordex deurenNORDEX uit Arendonk is een belangrijke producent van binnendeuren. Het aanbod bestaat uit een design en een klassiek gamma. Elk ontwerp komt volledig in eigen huis en volgens een eigen filosofie tot stand. Nordex deuren kleden voornamelijk de interieurs van private woongelegenheden, maar het bedrijf levert ook deuren aan de hotelwereld en aan bouwbedrijven. Naast de fabricage van deuren vervaardigt NORDEX ook bijpassende trappen, houten vloeren en wandkasten.

NORDEX behaalde onlangs enkele knappe realisaties in de hotelwereld en wil deze specifieke markt verder benaderen. Het Kempense bedrijf neemt daarom deel aan de beurs “Horeca Expo” op de Flanders Expo in Gent.

Tot 21 november kan de bezoeker er een aantal nieuwigheden van NORDEX ontdekken, zoals een nieuwe elegante deuromlijsting voor inkomdeuren van hotelappartementen en –kamers of een nieuw deurmodel in notelaar met wengé inleg, een strakke kruk en een fijn hotelkamerslot. NORDEX presenteert op de beurs ook een nieuwe binnendeurmodel, 31MO, een dressingkast, linnenkast, badkamermeubel, plafondhoge loungedeuren en een plaatsbesparend systeem voor badkamerdeur-toiletdeur.

“Onze deuren zijn uniek door hun design en hun hoge afwerkingsgraad”, vertelt Ireen Loots die samen met de familie Loots het bedrijf runt.

NORDEX stelt 85 mensen tewerk en plaatste reeds deuren in o.a. Hotel Aragon Brugge, Grand Hotel Casselbergh Brugge, Sandton Grand Hotel Reylof Gent, Etap Hotel Antwerpen, Etap Hotel Ruisbroek, Adagio Access Europe Hotel Brussel, VixX Hotel Mechelen en  Hotel Dukes’ Palace Brugge.