Nooz mag nieuwe trofee in de kast zetten

noozWellnessverblijf Nooz uit Grobbendonk mag een nieuwe award in de trofeeënkast zetten. Deze keer gaat het om de Travel Advisory Award, uitgereikt door een gelijknamige Britse organisatie.

Die organisatie, met thuisbasis in Londen, zegt dat ze met de Travel Advisory Awards jaarlijks de beste hotels, restaurants en andere locaties in de reisindustrie bekroont. “Ons award team is bijzonder selectief. We selecteren enkel de beste hotels en restaurants over de wereld. Wanneer we hen nomineren kijken we naar verschillende details zoals: is het hotel echt 5 sterren waard? Welke beoordelingen geven de bezoekers? In de meeste gevallen gaan we de locaties ook zelf bezoeken.”

Andere Belgische gelauwerden zijn Hotel Amfora in Poperinge, Made in Louise en Hotel de Galeries, beide in Brussel.

Alleen al in 2015/2016 sleepte Nooz naast de Travel Advisory Award volgende awards in de wacht: Luxury Wellness Retreat of the Year, Zoover Award Gold, Tripadvisor Award beste service en een ‘Certificaat van Uitmuntendheid’.

Naast het wellnessresort Nooz baat eigenaar Wim Vanacker in Grobbendonk ook de ForestLodge en Loft aan het water uit. In Nieuwpoort maakt Sea Nooz het rijtje compleet.