Noorderkempen gaat op zoek naar hét gezicht van de bouw

gezicht bouwIn 2016 zetten stad Hoogstraten, Merksplas, Rijkevorsel en Baarle-Hertog de bouwsector van de Noorderkempen in de kijker. Voor de campagne zijn ze op zoek naar hét gezicht van de bouwsector.

BIM staat voor Bouw, Innovatie en Maatschappij. In het jaar 2016 zullen rond deze thema’s diverse evenementen plaatsvinden. Mensen uit de bouwsector kunnen er inspiratie opdoen, netwerken en kennis delen. Op het programma staan een kick-off event (28/1) met Marc Dillen, de directeur-generaal van de Vlaamse Confederatie Bouw, een open deur bij VITO Hoogstraten (24/4), een openwervendag in Merksplas Kolonie (29/5) en een slotevent bij Van Roey in Rijkevorsel (17/11).

De organisatie is op zoek naar vier mensen uit de sector – een schrijnwerker, metser, loodgieter, elektricien, enz. – die het gezicht van de campagne kunnen worden. Hun gezicht zal prijken op affiches, uitnodigingen en flyers. Kandidaten kunnen tot 2 november mailen. De geselecteerden krijgen een professionele fotoshoot cadeau. Kandidaten wonen in één van de vier gemeenten of werken voor een bedrijf dat er is gevestigd.