Wie bouwbedrijf Vanhout opvolgt, kan iedereen mee bepalen.

Wie bouwbedrijf Vanhout opvolgt, kan iedereen mee bepalen.

ETION Kempen verlegt het geweer van schouder voor de jaarlijkse verkiezing van ‘De Kempenaar’. Voor de tiende editie kan iedereen een onderneming nomineren. De jury weerhoudt er daar 3 van, waarna de Kempense ondernemers de winnaar kan aanduiden.

In oktober reikt ETION Kempen voor de tiende keer De Kempenaar uit, een bekroning voor het op de kaart zetten van de Kempen. “Het moet daarnaast een bedrijf zijn dat op een duurzame manier een voorbeeld is voor de regio, een waardengedreven onderneming”, legt voorzitter Michaël Bremans uit.

Grote jongens
Vorig jaar ging de prijs naar bouwbedrijf Vanhout. Andere winnaars van de afgelopen jaren zijn Cartamundi, Veiling Hoogstraten, SCK, Janssen Pharmaceutica en Nike.

Voor de tiende editie krijgt iedereen de mogelijkheid om kandidaten te nomineren. Uit alle kandidaten selecteert de jury de 3 bedrijven die het best aan de verschillende criteria voldoen. Daarna kunnen de Kempense ondernemers zelf een keuze maken uit de kandidaten.

Kandidaten zijn bedrijven die de Kempen de jongste jaren op de kaart hebben gezet, een belangrijke impact hebben op de tewerkstelling hebben in de regio (min. 50 werknemers) en ondernemen op een duurzame manier. Dat wil zeggen met oog voor het succes op de langere termijn, rekening houdend met de impact op het milieu en het welzijn van de medewerkers. Ten slotte moet het bedrijf actief zijn in de Kempen of er zijn roots hebben.

Jouw kandidaat nomineren kan via deze link.