Nog zes faillissementen in de Kempen

De rechtbank van koophandel in Turnhout sprak het faillissement uit van Moca-België, een bedrijf in zonnepanelen op de Herentalse Steenweg 39A in Herenthout. De zaakvoerder legde de boeken zelf neer. Meester Jef Van Looy is de curator.

Het doek is gevallen voor Cafforte & Sapori Di Vini, een groothandel in wijnen en geestrijke dranken op de Pas 42 in Geel. Schuldeisers brachten een dagvaarding uit. Meester An Notelteirs treedt op als curator.

De rechtbank sprak het faillissement uit van GAC Renovatiewerken, Steenbergen 90 in Laakdal. Dat gebeurde op vraag van schuldeisers. Meester Patrick De Ferm is als curator aangesteld.

Detailhandel Sahin, Grote Baan 111 in Ravels, ging over de kop op vraag van schuldeisers. Meester Patrick De Ferm treedt op als curator.

An Loots (39), de uitbaatster van een voedingswinkel op de Apostoliekenstraat 69 in Turnhout, ging over de kop. Ze legde de boeken zelf neer. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers zijn de curatoren.

De rechtbank sprak het faillissement uit van de vennootschap Skye, de voormalige uitbater van een horecazaak in de Warandestraat 23 in Turnhout. De boeken werden zelf neergelegd. Meester Jean De Chaffoy en meester Luc Plessers treden op als curatoren.