Nog nooit investeerde Rent a Lounge zoveel in nieuwe collectie

rent a loungeHet verhuurbedrijf voor eventmateriaal Rent a Lounge uit Herentals pakt voor 2017 uit met maar liefst 6 nieuwe collecties, die het bestaande assortiment aanvullen. Zaakvoerder Kristof Van Loy noemt geen precies bedrag maar wil wel kwijt dat de investering in de honderdduizenden euro’s loopt. “We willen hiermee ons imago van trendsetter in de verf zetten”, zegt hij.

De bezoekers van de voorbije Made in Antwerpen Live in Schelle konden als eerste kennismaken met grote delen van die nieuwe collectie. “Het gaat onder meer om de combinatie van zwart met lichte eik en recuperatiehout. Daarnaast een vintagecollectie in Scandinavisch design, een landelijke, romantische collectie met banken van doorgezaagde bomen, een minimalistisch design in zwart en wit en een multifunctionele bar met buffetten”, somt Kristof Van Loy op. “Elk jaar breiden we het assortiment uit, maar nog nooit met 6 collecties tegelijk.”

Tot 1.000 en meer
Het bijzondere is dat de meeste ‘lijnen’ mogelijkheden bieden tot 1.000 personen en meer. “De stukken komen uit de hele wereld, zowel uit Spanje en Italië als uit de Verenigde Staten”, zegt de zaakvoerder. “Ze komen momenteel volop binnen. Het is een hele uitdaging om die te verwerken en straks te transporteren naar onze klanten.” Die klanten zitten verspreid over heel België, maar geregeld trekt Rent a Lounge ook over de grens om te leveren op buitenlandse beurzen.

“Met de investering willen we een stap voor blijven op de concurrentie. En inderdaad, we geloven volop in de toekomst van ons bedrijf”, aldus nog een ambitieuze Kristof Van Loy.