Nog acht faillissementen

Justitia11-300x226Naast het faillissement van Hof van Overwijs in Westerlo sprak de rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, woensdag nog acht faillissementen uit.

Torenhof CV, uitbater van een café aan Leistraat 33 in Kasterlee, werd gedagvaard door schuldeisers. Ook vennoot Marc Penneman uit Antwerpen werd failliet verklaard. Curator: Silvy Sterckx.

Brood- en banketbakker Wim Reynders, Weversberg 3 in Meerhout, werd failliet verklaard op dagvaarding. Curator: Silvy Sterckx.

Ook Patrick Claes uit de Leopoldstraat 125/b1 in Grobbendonk, moet de boeken sluiten. Hij was gespecialiseerd in voegwerken. Curator: Ludwig Peeters.

Robert Tholen, Wijntuinstraat 41 in Merksplas, specialiseerde zich in het lassen van pijpleidingen maar werd failliet verklaard. Curator: Wim Nysmans.

De handelsrechter sprak het faillissement uit van marktonderzoeksbureau Tree Bies Research CV, Pas 5B in Geel. Ook vennoot Cindy Haeck uit Geel deelt in het faillissement. Curator: Tom Vandecruys.

Cheiroon bvba, Campus Blairon 655 in Turnhout en actief in consulting en verhuring, moet de activiteiten stopzetten. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.