Naast hotel-restaurant Den en Heuvel in Kasterlee en de vennootschappen van Ludwig Cools in Veerle-Laakdal sprak de Turnhoutse handelsrechter vandaag nog 8 falingen uit.

Lito bvba, Kollegestraat 102 in Geel, kon zijn schulden niet meer betalen en werd gedagvaard door schuldeisers. Curator Tom Vandecruys.

Stoffel bvba, Zandberg 8 in Westerlo, was de vennootschap achter Brasserie Stoffel, die op hetzelfde adres was gevestigd. Het bedrijf werd gedagvaard tot faillissement. Curator: Paul Van Rompaey.

Nog na dagvaarding werd bouwonderneming M-M VOF, Pastorijstraat 87 in Lille, falliet verklaard. Datzelfde geldt voor de vennoten Zbigniew Szarszweski en Mariusz Kalinowski. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

All 4 One bvba was een adviesbureau dat zijn thuisbasis had aan de Vrijheid 157 in Hoogstraten. Na dagvaarding volgde het faillissement. Curator: Wim Nysmans.

Ook Home Sweet Home bvba, Riyadstraat 7 in Meer, werd failliet verklaard na dagvaarding. Het bedrijf verrichtte particuliere beveiliging en verleende diensten i.v.m. beveiligingssystemen. Curator: Wim Nysmans.

Centaur Cleaning Services bvba, Bannerlaan 40C in Grobbendonk, legde zelf de boeken neer. De onderneming specialiseerde zich in industriële reiniging en de import en export van grondstoffen. Curatoren: Kristof Benijts en Philip Somers.

EM71 bvba, Molsebaan 33/1 in Dessel, runde een kebabzaak maar gooide de handdoek. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Lemba bvba, Azalealaan 8 in Lille, vroeg zelf de faling aan. Het bedrijf plaatste vloer- en wandbekleding en verrichtte behang- en schilderwerken. Er waren nog 2 arbeiders en 1 bediende in dienst. Curator: An Notelteirs.

Nog meer falingen en stopzettingen van bedrijven vind je via deze link.