Zoals verwacht heeft de handelsrechtbank in Turnhout vanmorgen het faillissement uitgesproken van Herentalse Spiegelfabriek Oscar Mols-Dom nv (OMD Glaswerken), Burchtstraat 11 in Herentals. De rechtbank stelde de curatoren Noël Devos en Geert Naulaerts aan voor de verdere afhandeling. Daarnaast werden nog 6 falingen ingeleid.

M&Y bvba, Riststraat 10 in Turnhout, was de vennootschap achter café-restaurant Boothuis. Het bedrijf legde zelf de boeken neer. Er waren nog 5 medewerkers aan het werk. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Ook Jean-Paul Notenboom, Hulsen 171 in Balen, verzocht en verkreeg een faillissement. Curator: Christophe Geukens.

Franciscus Van Gorp, Hemeldonk 38 in Lille, specialiseerde zich in het onderhoud en de reparatie van auto’s en bestelwagens. Hij werd gedagvaard tot faillissement. Curator: Katty Somers.

Liviu Onufrei, Antwerpsetraat 17/4 in Mortsel, werd gedagvaard door schuldeisers. Hij legde zich toe op het vervaardigen van metalen constructies voor gebouwen. Curator: Patrick De Ferm.

Nog een faling op dagvaarding is dat van Delasoft bvba, Antwerpseweg 7/1 in Beerse. Het bedrijf was gespecialiseerd in gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. Curator: Katty Somers.

Gevaco Servics nv, Possonsdries 16 in Geel, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curator: Patrick De Ferm.

Indienen van de schuldvorderingen voor 10 juli 2018.