Naast het faillissement van Electrogroothandel Van de Water uit Herentals leidde de handelsrechtbank in Turnhout vandaag nog de faling in van 15 andere vennootschappen.

Investeringsbedrijf Avo Property Solutions nv, Martelarenstraat 74 in Mol, werd gedagvaard door schuldeisers en failliet verklaard. Curator: Eef Stessens.

Nog een faling op dagvaarding is dat van De Witte Facilities bvba, Klaterstraat 18 in Rijkevorsel, een groothandel in reinigingsmiddelen. Curator: Wim Nysmans.

Jepero Comm.V., Molenstraat 39 bus F in Baarle-Hertog, baatte een taverne uit en werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Wim Nysmans.

Nog na dagvaarding valt het doek over AZKF Group International bvba, Everdongenlaan 15 bus 3 in Turnhout. Het bedrijf specialiseerde zich in handelsbemiddeling in brandstoffen, ertsen, metalen en chemische producten. Curator: Benny Backx.

De eetgelegenheid ’t Wezels Frituurke bvba, Ossemeer 34 in Geel, moet zijn activiteiten staken na een faillissement op dagvaarding. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Ook café/restaurant Het Podium bvba, Corbiestraat 25 in Mol, blijft dicht na een faling op dagvaarding. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Het installatiebedrijf Koen Laenen ebvba, Lichtaartsesteenweg 100 in Lille, werd gedagvaard tot faillissement door schuldeisers. Curator: Tom Van Even.

Cobeja bvba, Amsterdamstraat 64 in Meer, specialiseerde zich in managementactiviteiten van holdings maar is failliet na dagvaarding. Op hetzelfde adres en met dezelfde activiteiten is ook na dagvaarding Abbet Investments bvba failliet. Curator voor beide falingen: Patrick De Ferm.

Nog na dagvaarding met het Kempisch Zeepbedrijf bvba, Beukenstraat 11 in Olen, zijn werkzaamheden stopzetten. Het betreft een groothandel in reinigingsmiddelen. Curator: Ludwig Peeters.

Rely Health bvba, Diamantstraat 8/414 in Herentals, specialiseerde zich in handelsbemiddeling in farmaceutische producten en is failliet na dagvaarding. Curator: An Notelteirs.

Een ander faillissement op dagvaarding is dat van Aannemingen P.C. bvba, Graanstraat 13 in Balen. De onderneming voerde algemene coördinatiewerkzaamheden op de bouwwerf uit. Curator: Eef Stessens.

Op de Chaamseweg 1 in Baarle-Hertog moet BN-ER bvba, een eetgelegenheid, de deur sluiten na een faling op dagvaarding. Curator: Mark Bruurs.

Donai bvba, Kievermondeveld 87 in Geel, legde zich toe op consulting en vroeg zelf het faillissement. Curator: Tom Vandecruys.

De bouwonderneming R&R Construct bvba, Stadstraat 13 in Ravels, legde zelf de boeken neer. Curator: Benny Backx.

Indienen van de schuldvorderingen voor 20 maart 2018.