Naast het faillissement van Vermat in Herentals startte de Turnhoutse handelsrechtbank vanmorgen de falingsprocedure voor nog 12 andere bedrijven.

E.V.C. De Kempen bvba, Rue de Jumet 108 in Dampremy, werd gedagvaard door schuldeisers. Het ging om een veeteeltbedrijf. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Q-4U.BE Comm.V., Korte Mermansstraat 84A in Turnhout, leverde diensten i.v.m. informatietechnologie en computers maar moet zijn activiteiten stopzetten na een dagvaarding tot faillissement. Ook vennoot Patrice Albertini werd failliet verklaard. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Slagerij Van Roey bvba, Hei-einde 2 in Beerse, legde zelf de boeken neer. Curator: Katty Somers.

Genco Comm.V., Ambachtstraat 3A in Minderhout, runde een kleinhandel in tuinbouwproducten en –benodigdheden. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Ook vennoot Bulent Arpat deelt in het faillissement. Curator: Tom Van Even.

De specialist in laswerken Metaalconstructie Bert Lommelen bvba, Raafstraat 18 in Mol, gooide zelf de handdoek. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Anubis bvba, Nachtegaallaan 7 in Retie, legde zich toe op landschapsverzorging en vroeg het faillissement aan. Curator: Gert Verreyt.

Sjam Rojana bvba runde een restaurant aan het Stationsplein 6 in Herentals. De onderneming legde zelf de boeken neer. Curator: Steven Heylen.

Sportopleiding- en horecazaak DiveCenter Zilvermeer bvba, Zilvermeerlaan 2 in Mol, is failliet op aangifte. Er was nog 1 medewerker in dienst. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

Nog op aangifte valt het doek over projectontwikkelaar Grondinvest nv, Gasthuisstraat 2/1 in Mol. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

Op hetzelfde adres is ook B&P Finance bvba gehuisvest, een vennootschap in de bouw die eveneens failliet werd verklaard. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

Ook C.I.M. & Co bvba, op het zelfde adres gevestigd, is failliet op aangifte. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

Kurt Vanlerberghe, Laakakker 3 in Lille, was actief in de bouw en vroeg zelf het faillissement aan. Curatoren: Ria Piedfort en Petra Willems.

Indienen van de schuldvorderingen voor 18 april 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzetting van ondernemingen.