Justitia11-300x226Naast Sunnyland Belgium verklaarde de handelsrechtbank in Turnhout vandaag nog 11 ondernemingen failliet.

De Tuinmarkt bvba, Gierlebaan 125 in Kasterlee, runde een markt- en straathandel in voedingsmiddelen. De firma werd gedagvaard door schuldeisers. Curator: Ludwig Peeters.

In Turnhout werd ook De Dreef Comm.V., een handel in eigen onroerend goed, failliet verklaard na dagvaarding. Het bedrijf had zijn maatschappelijke zetel aan de Drukpersstraat 4A in Brussel. Curator: Mark Bruurs.

Willems Johan bvba, Grote Markt 49 in Turnhout, baatte een café-restaurant uit. De vennootschap werd gedagvaard tot faling. Curator: Ronny Ceusters.

Ook na dagvaarding valt het doel over Empire Coast bvba, Rauwelkoven 87K in Geel. Het bedrijf was gespecialiseerd in de sanering, afvalbeheer en reinigen van gebouwen. Curator: Tom Vandecruys.

RAJ & Co bvba, Schansstraat 41/102 in Mol, moet zijn activiteiten stopzetten na dagvaarding. De vennootschap voerde een groothandel in motorvoertuigen en toebehoren. Curator: Eef Stessens.

Nog na dagvaarding werd BMB Beheer bvba, Hoogstraatsesteenweg 15 in Rijkevorsel, failliet verklaard. Curator: Katty Somers.

Stevins bvba, Berkendreef 7 in Oud-Turnhout, specialiseerde zich in handelsbemiddeling en de handel in diverse artikelen. Het bedrijf werd failliet verklaard na dagvaarding. Curator: Benny Backx.

W&W Bouwservice bvba, Heizijde 9A in Turnhout, was actief in het vervaardigen van meubelen en algemene bouwwerken. Het faillissement volgde na dagvaarding. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.

Van Looveren Groentenproducties Comm.V., Beersebaan 44 in Rijkevorsel, werd gedagvaard door schuldeisers. Op hetzelfde adres werd ook Nature’s Finest Comm.V. failliet verklaard. De bedrijven legden zich toe op de teelt van diverse producten. Danny Van Looveren, vennoot in beide bedrijven, deelt in het faillissement. Curator: Tom Van Even.

Frank Paul Bruyninckx, O.L.Vrouwstraat 17/A in Ravels, vroeg zelf het faillissement aan. Hij was actief in het reinigen van gebouwen en ruitenwasserij. Curatoren: Rudi Van Gompel en Tom Robeyns.