Naast Hifi-Video Center Melis sprak de handelsrechtbank in Turnhout vandaag nog 10 falingen uit. Meest opvallend is het faillissement van LOWO bvba, Kwademeer 38 in Dessel. De vennootschap baatte de supermarkt Carrefour Market op hetzelfde adres uit. Het bedrijf legde zelf de boeken neer, er waren nog 2 werknemers in dienst. Curator: Benny Backx.

Van Roy Wim bvba, Gierlebaan 129 in Lille, specialiseerde zich in de levering van meubels en huishoudapparaten. Het bedrijf werd gedagvaard door schuldeisers. Curatoren: Johan Van Cauwenbergh en Veerle Verhaegen.

Nog na dagvaarding moet adviesbureau Babo bvba, Campus Blairon 471 in Turnhout, de activiteiten stopzetten. Curator: Benny Backx.

De groothandel in groenten en fruit Yabay bvba, Ginderbroek 56/1 in Mol, werd na dagvaarding failliet verklaard. Curatoren: Antje Van Overstraeten en Gert Hermans.

BEN-Woningen bvba, Diamantstraat 8/425 in Herentals, was actief in de bouwsector maar moet de werkzaamheden stopzetten na dagvaarding tot faillissement. Curator: Steven Heylen.

Schoentje op een Rij 2, Vuurmolenstraat 11 in Balen, was actief in de bemiddeling bij aankoop, verkoop & verhuur van onroerend goed. Het bedrijf werd gedagvaard en vervolgens failliet verklaard. Curatoren: Noël Devos en Geert Naulaerts.

Ook op dagvaarding werd het faillissement uitgesproken van Home-Worx Comm.V., Goorkenshof 12B in Westerlo, een kleinhandel in audio- en videoapparatuur. Vennoot Peter Vervloesem deelt in het faillissement. Curator: Ludwig Peeters.

Veronique Houben, Gebroeders De Winterstraat 58 in Lille, baatte een horecazaak uit maar moet die sluiten na een faillissement op aangifte. Curator: Katty Somers.

Nog in Lille en ook op aangifte valt het doek over het bedrijfje van Johnny Van Sande, Wechelsebaan 121. Hij legde zich toe op het onderhoud en de aanleg van tuinen en op elektriciteitswerken. Curatoren: Jean de Chaffoy en Luc Plessers.

Algemene Bouwwerken Mertens bvba, Zone Kamp C 2/5 in Westerlo, voerde algemene bouwwerken uit en legde zelf de boeken neer. Curator: Silvy Sterckx.

Indienen van de schuldvorderingen voor 28 maart 2017.

Hier vind je nog meer recente falingen en stopzettingen van ondernemingen.