noa trainingsNOA Trainings uit Turnhout gaat op 3 oktober van start met een tweede vestiging. Die komt op de site van bouwbedrijf Democo in Houthalen. Dat er een uitbreiding richting Limburg komt, lag eigenlijk voor de hand. “80% van onze vaste trainers komt van Limburg en we zien potentieel in de provincie”, zegt zaakvoerster Ingrid Nys.

NOA Trainings verzorgt opleidingen in sectoren als de bouw, voeding, metaal, logistiek, transport, enz. “Strikt genomen is elk bedrijf waar een heftruck rondrijdt een potentiële klant”, vat Ingrid Nys samen. De trainingen draaien rond veiligheid, gezondheid, communicatie en leiderschap. “We onderscheiden ons door onze kwaliteit en klantgerichtheid”, aldus nog de zaakvoerster. “De trainingen zijn kwalitatief maar alles wat daar rond hangt, moet ook kloppen. Wie naar ons belt, wordt vlug geholpen. Trainingen kunnen snel worden ingepland en attesten worden snel geleverd.”

Bestaat precies 5 jaar
Het bedrijf werd precies 5 jaar geleden opgericht en telt in totaal 7 vaste werknemers. Daarnaast wordt een beroep gedaan op een team van een 15-tal freelance trainers. Ter gelegenheid van het 5-jarige bestaan werd de website volledig vernieuwd. De vorige dateerde nog van in de beginperiode. “We willen ons onderscheiden door onze kwaliteitsgerichte aanpak. Dan moest onze website dat ook uitstralen”, legt Ingrid Nys uit.

“Vanaf het begin hadden we de ambitie om uit te breiden. Dat doen we nu richting Limburg. In Houthalen beschikken we over dezelfde faciliteiten als in Turnhout, namelijk een opleidingshal voor het verzorgen van praktijk- en theorielessen. We zullen deze vestiging permanent runnen.”

Ter gelegenheid van het 5-jarige bestaan organiseert het bedrijf op 21 oktober in Turnhout een gratis infosessie rond arbeidsverzuim die openstaat voor alle geïnteresseerden.