NOA Trainings heeft deze week opnieuw zijn intrek genomen in het pand waar het in augustus 2011 allemaal begon. De loods aan de Tieblokkenlaan 8 in Turnhout werd recent uitgebreid met kantoren en een magazijn en van hieruit zet het bedrijf van Ingrid Nys zijn groeiende activiteiten verder.

“Een sterke groei dwong ons in 2014 uit te kijken naar een andere locatie”, vertelt zaakvoerster Ingrid Nys. “We hadden toen een interessante opportuniteit in de gebouwen van Würth in Turnhout, waar we in december 2014 onze intrek namen.”

Back to the future
De voorbije periode werd de oorspronkelijke locatie uitgebreid met nieuwe kantoren en leslokalen, een ruime refter, bijkomende sanitaire voorzieningen en een aanpalende praktijkhal van 700 vierkante meter. Buiten is er ook nog plaats om bijvoorbeeld trainingen met de hoogwerker te organiseren.

“Hiermee gaan we back to the future, met de nadruk op future”, aldus nog Ingrid Nys. “Deze locatie stelt ons in staat om de komende jaren de markt te voorzien van gedegen opleidingen die bijdragen tot de veiligheid, rentabiliteit, professionaliteit en het imago van bedrijven.”

Het team van NOA Trainings bestaat intussen uit 4 medewerkers op kantoor en 5 vaste trainers. Die worden aangevuld met een heel aantal freelance medewerkers.

Donderdag 22 februari vindt de officiële opening van de nieuwe thuisbasis plaats met een receptie voor genodigden.